Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/david/domains/woefwoef.be/public_html/admin/connection.php on line 5
woefwoef - hondenrassen
 
Startpagina
Hondenrassen Foto overzicht Rasgroepen Artikels Tips Weetjes Quiz Fun
 
 
Heb jij een hond thuis?
Ja
Neen
Bekijk resulaten
Foto van de dag:
Laatste nieuwe ras:
Munsterlander (Klein)
  Verhalen  
Stuur ook jouw verhaal naar ons door!
je naam:
verhaal:
 
Je mag ook een foto van je hondje doorsturen naar: woefwoef@pandora.be (vergeet er niet je naam bij te vermelden)
 
De beste vrienden
Ik ben gwendolyne en heb twee beste vrienden ze noemen boy =shih-tzu van 1 en zirco = rottwieler van 5 .Ik schryf dit verhaal ,omdat ik een fan ben van rottwielers .Raar he . Zobegon het ik ben een rare kwiebes die zot is van honden .En draag en yzere ketting rond mijn nek .Maar nu ,ik vind rotweiler iseen lieve en mooie honden .Maar niet iedereen denkt dat .De rottielers worden maar al te vaak afgeschilderd als het zwarte schaap .en dat is niet leuk hoor .Ik herinner me dat we gingen wandelen met zirco en dat mensen zeiden dat het een gevaarlyke hond is en weet je wat ? Ik heb die mensen een preek gegoven tot in schrpenheuvel .En weet je wat ik heb ook met dit verhaal in het honmagazine WOEF gestaan .Met deze zin als slot DE OPVOEDING VAN EEN HOND IS VOOR DE REST VAN ZYN HONDENLEVEN . Veel goetjes van gwendolyne zirco en boy Ransberg .

ingezonden op 23 augustus 2007 - Gwendolyne
3 poedeltjes
Hoi, ik ben caro en ik heb een triestig (maar soms grappig) verhaal te vertellen dat zich meer dan 10 jaar geleden heeft afgespeeld. We zijn na de dood van onze Lex (een duitse herder, 9 jaar geworden, maar uit zijn lijden verlost door een spuitje) naar de hondenkweker geweest. Daar waren we direct verkocht aan een schattig wit poedeltje. Toen we "bobby" 2 dagen hadden waren we een hele dag weg, alleen mijn broer was thuis. 's Avonds vertelde hij dat bobby weggelopen was. We hebben hem nooit nog terug gezien. Wat we wel vonden was een briefje in de bus. Van een zekere Cindy voor mijn broer. Er stond in: "bedankt voor de mooie hond" .. jaja .. weggelopen.. Ondertussen hadden we een tweede wit poedeltje (bobby II) gekocht, samen met een poolse herder (olaf) zodat ze compagnie zouden hebben aan elkaar. Maar jammer genoeg was deze bobby niet zo braaf. We woonden naast een spoorweg in een industriepark en ons bobby'tje wou maar niet thuis blijven en altijd op straat gaan spelen. Na enkele weken vonden we hem aan de rand van de straat :o( Omdat Olaf nu zo alleen was, zijn we toch nog een poedeltje gaan halen (bobby III). Het was een lief en vooral aanhankelijk beestje. Hij wou altijd mee naar de papierenfabriek. Bobby legde hem dan in het papier te slapen. Een wit poedeltje in wit papier.. dat kan niet goed aflopen. En idd. enkele weken later was hij spoorloos verdwenen en hebben we hem nooit nog terug gezien (ik ga de details besparen van wat er vermoedelijk gebeurd is). Hier eindigt mijn verhaal van de 3 poedeltjes.

ingezonden op 28 september 2006 - Caro
Mama vreesde voor kanker

Baloe - 11 maand
  hallo, ik ben Ilse en ik heb een hondje die Baloe heet en het is een Berner Sennenhond.
We hebben hem al 11 maand en we maken heeeeeeeeeeel veel plezier samen maar opeens zag mijn mama een klein gezwel aan z'n rug en men mama vreesde voor kanker, we gingen naar de dierenarts en na een grondig onderzoek bleek het dan ook jammer genoeg om een kankergezwel te gaan!
We houden zielsveel van Baloe maar gelukkig is het geen kwaadaardig kankergezwel!! We hopen dat het niet uitzet en dat Baloe nog lang bij ons mag zijn, want we hebben schrik gehad, en daarom zou ik graag dit willen zeggen tegen alle mensen waarvan hun hondje erg ziek is of dood is: Hou de moed erbij zoals wij doen!!!! Ik voel met iedereen mee die zijn hondje verliest of verloren is!

ingezonden op 14 februari 2006 - Ilse
     
 
 
© woefwoef.be 2004-2014. All rights reserved. webcontent & design by daviddewael.be webdevelopment by stompie.be